Digitale content Baker & Taylor nu ook mobiel

Gisteren annonceerde het Amerikaanse Baker & Taylor dat de meest recente mobiele versie van hun Axis-360 dienstverlening nu ook beschikbaar is op de meeste tablets, telefoons en ereaders. Hiermee worden bibliotheken in staat gesteld hun digitale content beter te ontsluiten. Uitgeleende ebooks kunnen nu niet alleen thuis gelezen worden, maar bijvoorbeeld ook in de wachtkamer van de dokter en in de rij bij de supermarkt.

Baker & Taylor is een 180 jaar oud familiebedrijf dat zich specialiseert in media en diensten voor bibliotheken. Veel scholen en academische bibliotheken in de Verenigde Staten gebruiken het Axis-360 programma van Baker & Taylor voor het uitlenen en beheren van hun digitale content.

Sinds Baker & Taylor het Axis-360 programma op de markt bracht, hebben honderden bibliotheken zich hierbij aangesloten. Enkele weken geleden maakte het bedrijf bekend zich te gaan conformeren aan het populaire EPUB formaat, zodat alle huidige ereaders (met uitzondering van Amazon) hun aanbod kunnen lezen.

deel

Soortgelijke posts:

  1. Voorlopig geen digitale content bibliotheken
This entry was posted in eBook nieuws buitenland. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>