eBooks ook verkrijgbaar in reguliere winkels

Sinds gisteren zijn ebooks ook in reguliere boekenwinkels verkrijgbaar. Op speciale ebook download cards staat een code waarmee het gekochte ebook kan worden gedownload. Er zijn op dit moment 48 titels verkrijgbaar in meer dan 300 boekenwinkels.

Er zijn drie soorten cards verkrijgbaar: titelkaarten, auteurskaarten en genrekaarten. Een titelkaart is daarbij goed voor een bepaald ebook naar keuze. De prijs van een titelkaart is gelijk aan die van een download in een webwinkel.

Een auteurskaart is goed een keuze uit drie of meer titels uit het oeuvre van één schrijver en een genrekaart voor een keuze uit titels die binnen één genre vallen, zoals thrillers, romans of een jeugdboeken. Qua prijsstelling zijn de auteur- en genrekaarten goedkoper, soms wel 50%.

Het formaat van het ebook wordt pas gekozen bij het activeren van de code: tablet, e-reader, smartphone of computer.

QINQO, het bedrijf achter de download cards, verkoopt op deze manier niet alleen ebooks maar ook toegang tot games op internet en muziek. Voor de nabije toekomst staan ook tijdschriften, films en series op stapel.

deel

Soortgelijke posts:

  1. E-bookweb.nl verhuurt ebooks
This entry was posted in eBook nieuws Nederland. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>