Gratis ebook Nederlandstalige dichters downloaden

Op de bekende blog De Geletterde Mens worden regelmatig bijdragen gepubliceerd van gastdichters. Op 31 oktober j.l. heeft Thierry Deleu, de eindredacteur van De Geletterde Mens, een gratis ebook ‘Zalig in de strandstoel van haar adem‘ aan zijn lezers aangeboden met daarin werken van 22 bekende Belgische en Nederlandse gastdichters. Iedere dichter stuurde, speciaal voor deze uitgave, tien gedichten in waaruit Deleu uiteindelijk vier gedichten per dichter selecteerde voor publicatie. Iedere dichter wordt met een foto en een kort CV aan u voorgesteld. Het 150 pagina’s tellende gratis ebook van bijna 1,5 Mb kan worden gedownload via:

http://www.knightsrazor.be/xDocs/eboekgastdichters.pdf

De keuze voor een gratis ebook is gezamenlijk tot stand gekomen, vanwege de voordelen die het medium biedt: iedereen kan, zonder daarvoor zijn of haar huis te hoeven verlaten, het ebook per onmiddellijk downloaden en lezen.

Het is sinds Deleu hier in 2007 mee begon al weer de zevende keer dat lezers van De Geletterde Mens gratis een bundel wordt aangeboden. Eerder verschenen ‘Amor vincit omnia‘ (2007), ’Bourgondische suite‘ (2009), ‘Helvetiaanse verzen‘ (2009), ‘Wulpen, in nevel van tijd‘ (2010), ‘Eb en vloed‘ (2010) en ‘Chaos‘ (2011).

Thierry Deleu is een literaire duizendpoot: dichter, romancier, essayist, biograaf, bloemlezer, auteur van enkele leerboeken Nederlands, eindredacteur van verschillende tijdschriften en uitgever. Zijn oordeel als recensent van poëtische producten wordt (vooral door ingewijden) op prijs gesteld.

deel

Geen soortgelijke posts.

This entry was posted in eBook nieuws Nederland. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>