Tablet verkopen in de VS meer dan verdubbeld

De tablet verkopen in de VS zijn, vergeleken met het 4e kwartaal in 2011, meer dan verdubbeld. Bijna één op de drie Amerikanen (31%) had per september 2012 een tablet. Daarmee blijft de markt voor tablets in een onvoorstelbaar tempo groeien en wijst niets er op dat deze groei op korte termijn zal stagneren.

De Consumer Electronics Association publiceert ieder kwartaal de laatste ontwikkelingen in de tablet markt. Kevin Tillman, senior research analist van de CEA, verwacht dat tablet verkopen een grote rol zullen spelen in het aankoopgedrag van consumenten, niet alleen voor de tablets zelf maar ook met betrekking tot het aanschaffen van accessoires.

Daarnaast verwacht bijna de helft van de 1.000 consumenten die aan het onderzoek hebben meegewerkt binnen nu en twee jaar een tablet te zullen aanschaffen.

Consumenten blijven hun tablets vooral gebruiken voor ontspanningsdoeleinden. Het bekijken van films blijft het meest populair, gevolgd door online communicatie zoals Twitter. Naar muziek luisteren staat op de derde plaats en activiteiten op sociale netwerken op de vierde plaats. Daarbij zijn maar liefst negen van de tien gebruikers bijzonder tevreden met de mogelijkheden van hun tablet.

deel

Soortgelijke posts:

  1. Kinder ebooks verkopen in de VS bijna verdubbeld
This entry was posted in eBook nieuws buitenland. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>